ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Έχουμε 4 διαφορετικές προσεγγίσεις συνεργασίας, για να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τα κέρδη σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!
ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ATM
ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ CONCEPT
Το πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ αφορά φυσικά καταστήματα λιανικής σε τοποθεσία με μεγάλη επισκεψιμότητα. Επικοινωνήστε σήμερα για να μάθετε εάν πληρείτε τους όρους.
ΜΟΝΤΕΛΟ LEASING
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ 0€
Με τον πρόγραμμα χρηματοδοτικής μίσθωσης LEASING μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα δίχως αρχικό κεφάλαιο. Προτείνεται για αλυσίδες καταστημάτων λιανικής είτε καταστήματα με υψηλή επισκεψιμότητα.
ΜΟΝΤΕΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΤΜ ΑΠΟ 12,500€
Επωφεληθείτε από την παροχή μιας λύσης υλοποίησης και εγκατάστασης του Bank-in-Shop concept, με ΑΤΜ δικής σας ετικέτας. Η ARISA θα το λειτουργεί και εσείς θα κερδίζετε έσοδα! Προτείνεται σε μεμονωμένα καταστήματα.
ΜΕΓΑΛΟΙ RETAILERS - IADs
ΥΠΟΔΙΚΤΥΟ ΑΤΜ
Αν είστε αλυσίδα λιανικής με περισσότερα από 50 καταστήματα, τότε ελάτε να φτιάξουμε μαζί και απο κοινού το δικό σας Bank-in-YOUR_BRAND_NAME concept σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
Γίνε Εμπορικός Αντιπρόσωπος της ARISA
Αν λατρεύετε τις νέες τεχνολογίες και επιπλέον θέλετε να κερδίσετε χρήματα βοηθώντας τις Ελληνικές Επιχειρήσεις, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για εσάς. Επικοινωνήστε για λεπτομέρειες!
Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες ΑΤΜ
Με το concept Bank-in-Shop by ARISA έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Υποδείξετε μας μόνο το χώρο της εγκατάστασης και αφήστε όλα τα υπόλοιπα σε εμάς. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται:
Τοποθέτηση:

Προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα συμβόλαια τοποθέτησης ATM σε επιλέξιμους IAD, αλλά και σε μεμονωμένους πελάτες

Παρακολούθηση:
Παρέχουμε ακριβή εικόνα κάθε συναλλαγής και κατάστασης των ATM, ώστε να προστατεύουμε προληπτικά τον πυρήνα της επιχείρησής σας

Επεξεργασία Πληρωμών:

Η αποθήκη πληρωμών της Arisa, σας παρέχει το ασφαλές περιβάλλον για την επεξεργασία συναλλαγών ATM σε πραγματικό χρόνο

Υποστήριξη:

Η ομάδα υποστήριξής μας προσφέρει SLA για τους πελάτες μας συσκευές ATM με υπηρεσίες και συντήρηση επιτόπου

Μάρκετινγκ:

Δημιουργούμε ένα νέο διαφημιστικό δίκτυο επί των ATM για να σας παρέχουμε ένα έτοιμο προς διαφήμιση πελατολόγιο με σμοπό το επιπλέον κέρδος από διαφημίσεις.

Επισκευή/Συντήρηση:

Αφήστε εμάς να ανησυχούμε για τη διαθεσιμότητα της συσκευής σας. Οι τεχνικοί μας θα είναι εκέι για την προγραμματισμένη συντήρηση της μηχανής σας.