Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η ARISA Α.Ε είναι μια γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία με έδρα την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2020 και φιλοδοξεί πολύ σύντομα να γίνει πανελλαδικά ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών και δικτύου ATM. Η ARISA παρέχει υλικό και λογισμικό για ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων για την εγγυημένη λειτουργία των έξυπνων ATM μηχανών.

Θυγατρική της GlobalCloudPayments B.V, η Arisa αξιοποιεί καινοτόμες εφαρμοσμένες λύσεις στην Ευρωπαϊκή Αγορά για να αλλάξει το τοπίο των ATM και των καθημερινών συναλλαγών.
ARISA σημαίνει FINTECH ΛΥΣΕΙΣ!
Το όραμα μας:
Οραματιστήκαμε το μέλλον των καθημερινών χρηματοοικονομικών συναλλαγών μας. Θέλουμε έναν κόσμο χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς εξαπάτηση και ακριβές υπηρεσίες. Πιστεύουμε στη δύναμη της τεχνολογίας να μεταμορφώνει ψηφιακά τη ζωή αλλά και στη δύναμη του ανθρώπινου νου που εξελίσσεται στον κόσμο καθώς εξελίσσεται από γενιά σε γενιά. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα ΑΤΜ πρέπει να είναι σημεία αναφοράς για την καθημερινή ζωή όλων των συμπολιτών μας, εξυπηρετώντας τους με συνεχώς νέες υπηρεσίες που θα προσθέσουν ποιότητα και ευημερία στη ζωή τους.
Η αποστολή μας:
Να δημιουργήσουμε το μεγαλύτερο δίκτυο έξυπνων ΑΤΜ στην Ελλάδα, εκτός αυτού των τραπεζών, καθιστώντας το λειτουργικό τους κόστος βιώσιμο. Να καταστήσουμε τα ΑΤΜ προσβάσιμα σε όλους τους πολίτες, με χαμηλό λειτουργικό κόστος και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αξεπέραστης ασφάλειας. Να τοποθετήσουμε τις αντίστοιχες εφαρμογές για κινητά στο δίκτυό μας, μετατρέποντας έτσι το ATM σε ένα εντελώς φιλικό προς το χρήστη τερματικό, που σχετίζεται με την εμπειρία χρήστη .
Τεχνολογικοί Συνεργάτες

Η Arisa έχει δημιουργήσει μακροχρόνιες βασικές τεχνολογικές εταιρικές σχέσεις με εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Εταιρείες γνωστές στον τομέα της βιομηχανίας των ΑΤΜ αλλά και στον μεγαλύτερο τομέα των εθνικών και διεθνών συναλλαγών για acquiring, ασφάλεια και εκκαθάριση συναλλαγών.